Paisatges Argentins al Revela’t (Festival de fotografia analògica)

Paisatges Argentins és el fruit de diferents viatges a Argentina durant els anys 2010 i 2011.

És una mirada neta i directa a les emocions nascudes d’observar i formar part dels seus paratges únics, indrets carregats d’història, vida i tradició.

Evitant caure en la mirada política, i mostrant espais diversos i sovint ‘anònims’ per a les grans masses, s’ofereix una visió personal de l’Argentina actual.

El Festival Revela-T

Revela-T és un festival fotogràfic que vol ser un punt de trobada per als amants de la fotografia i en especial per als apassionats de la fotografia analògica, química o argèntica.

La quantitat d’aficionats i professionals que la practiquen creix dia a dia. Per això creiem necessari dedicar-hi unes jornades i un espai per compartir experiències, coneixements, establir contacte amb altres persones, institucions i empreses que treballen en el mateix sentit. Volem engrescar els aficionats, sobretot els que veuen en aquests procediments una possibilitat més per explorar, sense haver de limitar-se a un únic sistema.

Defugirem d’aspectes que són més propis del camp de l’electrònica i la informàtica que de la fotografia, un parany inherent al sistema digital. Volem promoure el coneixement i interès per aquests altres procediments fotogràfics en un moment en què domina la tecnologia digital; una mirada al futur per a tots aquells convençuts que hi ha altres maneres de fer fotografia i que mereixen ser conegudes i recolzades.

Experimentarem, veurem i debatrem sobre fotografia però sobretot la viurem i la sentirem. Tot un ampli programa d’exposicions, xerrades, debats, demostracions, tallers, parades d’exhibició i venda; comptarem amb figures rellevants a nivell nacional i internacional… I moltes altres sorpreses!

Revela-T vol aplegar als somiadors, als inconformistes, als incansables, als que no tenen por de provar i explorar camins diferents als que segueix la majoria.

Aquest festival tindrà lloc a Vilassar de Dalt, prop de Barcelona. El Parc de Can Rafart serà l’eix principal de les activitats. És un entorn magnífic amb prou espai per a rebre-hi molts amics.

Si practiqueu la fotografia analògica o us interessen les tècniques fotogràfiques alternatives al digital, teniu una cita els dies 24, 25 i 26 de maig de 2013.

Mercat d’Art Fotogràfic

El Mercat d’Art Fotogràfic del Festival Revela-T és un espai on trobaràs artistes fotògrafs que  exhibeixen i venen les seves obres. Podràs examinar, triar i comprar fotografies de gran qualitat tècnica i artística, conèixer els autors i d’altres persones igualment interessades en la fotografia. Per descomptat, totes les fotografies que es vendran al Mercat d’Art Fotogràfic han estat realitzades amb tècniques fotogràfiques químiques.Comments are closed.